Език: BG
Валута: BGN
Добре дошли в нашия магазин! |

Количка

0 артикула
 
 

Испания

СТАР ТРЕЙДИНГ ЕООД - ексклузивен представител на ГАЛАФАРМ Македония

Испания

Испания

14

продукти

«1 2»

Продукти

Силиконов разделител за пръсти с нахлузване

Силиконов разделител за пръсти с текстил за нахлузване на първия или втория пръст. Силиконова ортеза за изправяне на палеца на крака при халукс валгус. За многократна употреба. Цената е за 1 брой !
-35%
Цена: 6.80лв.
Каталожна цена: 10.50лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена: 6.80лв.
Каталожна цена: 10.50лв.
Отстъпка: 3.70лв. (35.20%)
Брой:

Силиконов разделител за пръсти

Силиконов разделител за пръсти при халукс валгус деформации. Разделя палеца и втория пръст, фиксира и поддържа в правилна позиция двата пръста, предотвратява кръстосването на пръстите, следоперативно лечение. Цената е за чифт!
Цена: 9.50лв.
Вижте детайли

Силиконови възглавнички за обувки в областта на ахилеса

Силиконови възглавнички подложки предпазващи за областта на ахилеса. Ползването им предотвратява образуването на мехури пришки при ходене със затворени обувки, както и ваденето на петата. Дават мекота на обувката в областта на форта.
Цена: 7.00лв.
Брой:

Силиконов разделител за пръсти с напръстник ринг

Разделител за пръсти с напръстник при халукс валгус деформации. Приложение: разделяне на палеца и 2-ри пръст, фиксиране и поддържане в правилна позиция на двата пръста, предотвратява кръстосването на пръстите, следоперативно лечение. Ринговете не позволяват разместването и изпадането на сепаратора при ползване, което го прави удобен и комфортен, защитават пръстите от протриване и мазоли. Универсален размер. Цената е за брой !

Цена: 12.00лв.
Брой:

Разделител за малките пръсти на краката плочка

Разделител за малките пръсти на краката силиконов плочка. Предпазват близко стоящите пръсти от застъпване, усукване и триене. Ползването им oблекчава болката. Размери: S ; M ; L. Цената е за чифт!
Цена: 9.00лв.
Брой:

Предпазител за кокалче на крака за 5 пръст

Предпазител протектор за кокалче на крака за малкия пръст. Анатомичен дизайн. Универсален размер. Универсален за ляв и десен крак. Цената е за брой !

-16%
Цена: 8.00лв.
Каталожна цена: 9.50лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена: 8.00лв.
Каталожна цена: 9.50лв.
Отстъпка: 1.50лв. (15.79%)
Брой:

Предпазител за пръсти на краката и мазоли

Предпазител за пръсти на краката и мазоли. Изработен от фин гел покрит с текстил. Миещ се продукт за многократна употреба. Приложение: защита при протривания на пръстите, ранички, мазоли и кожни втвърдявания,чукообразни подвити пръсти. Нанизва се на пръста и се поставя върху болезненото място. Цената е за 2 броя в опаковка. Размери : М ( за малките пръсти ) ; L ( за палеца )
Цена: 9.60лв.
Брой:

Възглавничка за мазоли

Възглавничка за мазоли, пръстен за болезнени зони на пръстите на краката. Изработени от гел за многократна употреба. Цената е за опаковка от 4 броя. Универсален размер.
Цена: 9.50лв.
Брой:

Предпазител за пръсти

Предпазител за пръсти на краката и ръцете, изработен от силикон. Приложение: защита при протривания на пръстите, ранички, мазоли и кожни втвърдявания. Нанизва се на пръста и се поставя върху болезненото място. Размери: S/M ; L/XL / за палец и втори пръст /. Цената е за чифт.
Цена: 10.50лв.
Брой:

Силиконови възглавнички за пети

Силиконови възглавнички / подложки / за пети. Силиконови пети с платово покритие. Използват се при пациенти с шипове на петата / шпора калканеи / или други втвърдявания / кокоши трън / или вкостявания в зоната на петата, след оперативно , при проблеми, свързани с ахилесовото сухожилие, травми / набити пети /, болка в областта на петата при чувствителни стъпала, ревматизъм и бурсит. Омекотяващото им действие спомага за намаляване до минимум на болката при ходене. Цената е за чифт ! Размери: S ( 35 - 38 ); M ( 39 - 42 ) ; L ( 43 - 46 )
Цена: 18.00лв.
Брой:
«1 2» Страница 1 от 2