Език: BG
Валута: BGN
Добре дошли в нашия магазин! |

Количка

0 артикула
 
 

Испания

СТАР ТРЕЙДИНГ ЕООД - ексклузивен представител на ГАЛАФАРМ Македония

Испания

Испания

10

продукти

«1»

Продукти

Силиконов разделител за пръсти с нахлузване

Силиконов разделител за пръсти с текстил за нахлузване на първия или втория пръст. Силиконова ортеза за изправяне на палеца на крака при халукс валгус. За многократна употреба. Цената е за чифт / 2 броя / !

-35%
Цена: 8.23лв.
Каталожна цена: 12.70лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена: 8.23лв.
Каталожна цена: 12.70лв.
Отстъпка: 4.47лв. (35.20%)
Брой:

Силиконов разделител за пръсти

Силиконов разделител за пръсти при халукс валгус деформации. Разделя палеца и втория пръст, фиксира и поддържа в правилна позиция двата пръста, предотвратява кръстосването на пръстите, следоперативно лечение. Цената е за чифт!
Цена: 9.50лв.
Брой:

Силиконов разделител за пръсти с напръстник ринг

Разделител за пръсти с напръстник при халукс валгус деформации. Приложение: разделяне на палеца и 2-ри пръст, фиксиране и поддържане в правилна позиция на двата пръста, предотвратява кръстосването на пръстите, следоперативно лечение. Ринговете не позволяват разместването и изпадането на сепаратора при ползване, което го прави удобен и комфортен, защитават пръстите от протриване и мазоли. Универсален размер. Цената е за 2 броя !

 

Цена: 12.00лв.
Брой:

Разделител за малките пръсти на краката плочка

Разделител за малките пръсти на краката силиконов плочка. Предпазват близко стоящите пръсти от застъпване, усукване и триене. Ползването им oблекчава болката. Размери:  M ; L. Цената е за чифт!

Цена: 9.00лв.
Брой:

Предпазител за кокалче на крака за 5 пръст

Предпазител протектор за кокалче на крака за малкия пръст. Протектор за бунион на Тейлър халукс валгус на кутрето. Образуване на кокалче в основата на малкия пръст от външната страна на стъпалото. Анатомичен дизайн. Универсален размер. Универсален за ляв и десен крак. Цената е за брой !

Цена: 9.50лв.
Брой:

Предпазител за пръсти на краката и мазоли

Предпазител за пръсти на краката и мазоли. Изработен от фин гел покрит с текстил. Миещ се продукт за многократна употреба. Приложение: защита при протривания на пръстите, ранички, мазоли и кожни втвърдявания,чукообразни подвити пръсти. Нанизва се на пръста и се поставя върху болезненото място. Цената е за 2 броя в опаковка. Размери : М ( за малките пръсти ) ; L ( за палеца )
Цена: 9.60лв.
Брой:

Силиконови възглавнички за пети

Силиконови възглавнички / подложки / за пети. Силиконови пети с платово покритие. Силиконови стелки за пети Използват се при пациенти с шипове на петата / шпора калканеи / или други втвърдявания / кокоши трън / или вкостявания в зоната на петата, след оперативно , при проблеми, свързани с ахилесовото сухожилие, травми / набити пети /, болка в областта на петата при чувствителни стъпала, ревматизъм и бурсит. Омекотяващото им действие спомага за намаляване до минимум на болката при ходене. Цената е за чифт ! Размери: S ( 35 - 38 ); M ( 39 - 42 ) ; L ( 43 - 46 )

Цена: 18.00лв.
Брой:

Силиконови възглавнички за крака - подложки за напречен свод

Силиконови възглавнички / метатарзални гел подложки / за напречен свод, покрити с еластична материя. Приложение: намалява болките в предната част на стъпалото и метатарзалната област / възглавничките отдолу на крака / например при мазол на стъпалото или кокоши трън ; поддържа и оформя напречния свод на стъпалото; предотвратява появата на мазоли и кожни втвърдявания на възглавничките на крака. Осигуряват комфорт и удобство. Цената е за чифт !

Цена: 19.60лв.
Брой:

Предпазител за кокалче на крака

Предпазител протектор за кокалче на палеца на крака при халукс валгус. Силиконови подложки за кокалчета на краката предотвратява болката от натиск и триене на кокалчето и намалява дискомфорта при носене на обувки. Силиконовият вал се моделира по формата на кокалчето, а оригиналният дизайн не позволява разместване при носене. Универсален за ляв и десен крак. Цената е за брой !

Цена: 18.00лв.
Брой:

Силиконови стелки с възглавнички за напречния свод и петата

Силиконови стелки с възглавнички в областта на напречния свод и петата. Стелките са тънки, което позволява да се използват за всякакъв вид обувки. Плътно прилепват към обувката. Ползването им спомага за намаляване до минимум на болката в областта на петата и предната част на стъпалото, при ходене. Подходящи да се ползват при диабетно стъпало. Размери: S / 35/36 - 37/38 / ; M / 39/40 - 41/42 /
Цена: 15.00лв.
Брой:
«1» Страница 1 от 1