Мини количка

Количката е празна.

Facebook

 
 

Foot Care Products

Foot Care Products

Foot Care Products

Ортопедични стелки за болки в ходилата. Подложки за възглавничките на краката при метатарзалгия, неврома на Мортан и паднали сводове. Стелки за напречен свод при болка във възглавничката на крака. Подложки за крака, предпазители за кокалчета на пръстите, разделители за пръсти. Силиконови стелки при болки в стъпалото. Набити възглавнички на краката. Подбити възглавнички на стъпалата. Движете се свободно без болка в краката

38

продукти

«1 2 3 4»

Продукти

Шина за палеца на крака

Превръзка за счупен или пукнат палец на крака. Бандажна лента за обездвижване на големия пръст. Шина за имобилизация на навехнат или посрещнат палец. Превръзка за фиксиране на първи и втори пръст на крака. Състав на шиниращата превръзка за пръсти еластан, полиестер

Цена: 15.00лв.
Брой:

Силиконови ленти за обувки

Силиконови ленти за широки обувки, които не пасват на крака. Каишки за хлабави обувки против вадене на крака при ходене. Силиконови връзки за големи обувки и фиксирането им към ходилата на крака. Цената е за 2 броя каишки за обувки. 

Цена: 10.90лв.
Брой:

Стелки за обувки за набити и претоварени пети

Ортопедични стелки за пети. Стелки за обувки с протекция на петата. Силиконови стелки за набити и натъртени пети. Омекотяващи вложки при претоварване на петата на стъпалата. Анатомични стелки за продължително стоене и ходене. Силиконови стелки против болки в петата и глезена. Стелки за всички модели обувки за болки в петата и ходилото. Ортопедични възглавнички за плантарен фасцит и болки в стъпалото. Абсорбиращи подложки за превенция на петата за тичане с бутонки. Възглавнички за разтегнато ахилесово сухожилие. 

Цена: 20.00лв.
Брой:

Уплътняващи стелки за спортни обувки

Уплътнители за спортни обувки и маратонки против вадене на крака. Уплътняващи стелки за по-големи маратонки. Вложки за корегиране размера на маратонки.

Цена: 12.50лв.
Брой:

Стелки за плоскостъпие дюстабан

Ортопедични стелки за плоскостъпие. Стелки за паднал надлъжен свод. Превръзка за стъпалото на крака с подложка за паднали сводове. Спортни стелки за дюстабан със еластична лента за ходилото на крака. Цената е за 2 броя ортопедични стелки за сводовете на крака. Подложките за плоскостъпие с лента за стъпалото на крака са по-подходящи за маратонки спортни обувки работни обувки

Цена: 20.50лв.
Брой:

Разделител за 5 пръст

Разделител за 5 пръст на крака срещу изкривяване и застъпване на малките пръсти на крака. 2 броя фиксатори за разделяна на четвърти и пети пръст на крака срещу изкривяване. Силиконови шини за малките пръсти срещу буниони на Тейлър кокалчета на крака. Разделител с протектор напръстник за кокалче на малкия пръст и мазоли.

За консултация и поръчка телефон 0876 40 50 75

Цена: 18.50лв.
Брой:

Разделител за малкото пръстче на крака

2 броя разделители за малкия пръст на крака срещу мазоли. Протектор срещу рани на четвъртия пръст на крака и на кутрето. Предпазители за ранички брадавици и кокоши трън между пръстите. Напръстници за 5 пръст на крака за спиране на болката в кокалчетата от допир и натиск на обувката. Протектори за изкривени пръсти на краката за многократна употреба. Напръстници за малкия пръст на крака издръжливи на голямо триене от работни обувки спортни обувки и маратонки.За консултация и поръчка телефон 0876 40 50 75

Цена: 10.90лв.
Брой:

Разделител за малкия пръст на крака

2 броя разделители за малкия пръст на крака с омекотяваща подложка за меката част под пръста. Силиконова шина за кокалче на малкото пръстче с протектор за мазол или раничка на възглавничката на крака под кутрето.

За консултация и поръчка телефон 0876 40 50 75

Цена: 18.50лв.
Брой:

Стелки за пети, силиконови пети U дизайн

Силиконови стелки за пети с U дизайн срещу стъпване на криво и подпомагане възстановяването на ахилесовото сухожилие. Подложки за облекчение на болки в петата и защита от контузия. Ортопедични стелки за шип в петата и плантарен фасцит.

За консултация и бърза поръчка телефон 0876 40 50 75

Цена: 20.00лв.
Брой:

Подложки за обувки против хлъзгане

Подложки за обувки против хлъзгане по пързалящи се подове и намаляване на риска от падане и наранявания. 

За консултация и бърза поръчка телефон 0876 40 50 75

Цена: 7.50лв.
Вижте детайли
«1 2 3 4» Страница 1 от 4