Мини количка

Количката е празна.

Facebook

 
 

Производители

СТАР ТРЕЙДИНГ ЕООД - ексклузивен представител на ГАЛАФАРМ Македония

Foot Care Products

Foot Care Products

Ортопедични стелки за болки в ходилата. Подложки за възглавничките на краката при метатарзалгия, неврома на Мортан и паднали сводове. Стелки за напречен свод при болка във възглавничката на крака. Подложки за крака, предпазители за кокалчета на пръстите, разделители за пръсти. Силиконови стелки при болки в стъпалото. Набити възглавнички на краката. Подбити възглавнички на стъпалата. Движете се свободно без болка в краката

38

продукти

Китай

2

продукти

Турция

Турция

Качествени ортопедични продукти на достъпни цени. Колан за гръб при болки в гърба. Колани за кръста при болки в лумбалната област и поясния отдел на гръбначния стълб. Ортеза за китка при тендовагинит на китката. Обездвижване на китката при синдром на карпалния тунел. Шийна яка при болки във врата и гърба. Мека яка за шийна дископатия и шийна радикулопатия. Ортеза за коляно при разтегнати връзки. Ортеза за глезен при разтегнати глезенни връзки и разтегнато сухожилие на глезена. Изкълчен глезен, навехнат глезен, пукнат глезен, малеоларна фрактура. Колани за изправяне на гърба при гръбначно изкривяване. Бандажи за ингвинална херния, колани за херния, ластични колани. Колан за дископатия при болки в кръста. Шина за китка, наколенки за коляно, колан за гръбначно изкривяване, колан за дископатия и много други продукти за облекчаване на болките в гърба, болките в кръста, болки в колената, болки в краката, болки във врата. Извадено рамо, изкълчено рамо, счупено рамо, разместено рамо - ортеза за обездвижване на рамото за възстановяване и лечение.

43

продукти

България

България

Качествени дамски клинове българско производство. Памучни клинове големи размери за едри и закръглени дами. Еластични клинове за спорт. Летни къси клинове 3/4 и макси клинове 7/8. Дълги клинове за фитнес. Спортни клинове за тренировка бягане и танци, ежедневни клинове за работа или разходка. Макси дълбоки клинове големи номера 3/4 и 7/8, къси летни клинове, ватирани клинове, зимни дамски клинове, спортен клин за фитнес

10

продукти

Друг

14

продукти

EU

EU

Колан за изправяне на гърба. Колани за поддържане на правилна стойка за облекчаване на болките в гърба, болките във врата и болките в рамената. Еластични чорапи за отекли крака. Чорапи за разширени вени. Неопренови наколенки при болка в коляното. Стабилизиращи наколенки при болки в колената, артрит, ревматоиден артрит, гонартроза, разтегнато сухожилие. Колани за дископатия и болки в кръста. Ортопедични колани за кръста. Движете се активно и живейте пълноценно без болка.

54

продукти

Украйна

Украйна

Вендузотерапия и лечение с вендузи. Вендузи за целулитен масаж. Вендузи с помпа за лечебен масаж на гърба. Силиконови вендузи за релаксиращ и възстановяващ масаж. Богато разнообразие от вендузи за масаж. Стъклени вендузи за лечение на настинка. Поставяне на вендузи за подобряване на кръвообращението и болки в гърба и кръста.

2

продукти

Tonus Elast - Latvia

Tonus Elast - Latvia

Чорапи за разширени вени Tonus Elast. Стягащи чорапи с доказано качество. Компресивни чорапи клас 1 за варикозни вени за превенция. Ластични чорапи средна компресия за профилактика и лечение на разширени вени. Еластични чорапи 1 степен на компресия за подобряване на кръвообръщението. Компресивни чорапи за облекчаване на болките в краката и преодоляване на тежестта в краката. Еластични чорапи средна компресия за повърхностни разширени вени. Чорапи за разширени вени за бременни, компресивен чорапогащник за бременни. Еластични чорапи клас 2 за лечение на тромбофлебит за намаляване на отока на крака. Компресивни чорапи 2 степен на компресия за тромбоза. Носенето на еластични чорапи предпазва и намалява риска от поява на дълбок тромбофлебит. Компресивни чорапи за лечение на венозна тромбоза. Ластични чорапи за лечение на флебит възпалени вени на краката Tonus Elast доказан лидер в производството на компресионни ръкави и чорапи с гаранция за качество. Колан за гръб за сколиоза.

21

продукти

Germany - Pedag

0

продукти

Segreta Ibichi

Segreta Ibichi

Segreta италиански компресивни чорапи за предпазване на краката от поява на оток и намаляване на болката и умората в краката. Тънки и финни ластични чорапи за компресивна лечебна терапия на съдови заболявания с нарушено кръвообращение и нарушено съсирване на кръвта.

0

продукти