Мини количка

Количката е празна.

Facebook

 
 

Друг

Друг

Друг

14

продукти

«1 2»

Продукти

Превръзка за пръсти на краката с разделител

Разделител за първи и втори пръст на крака с превръзка. 1 Брой Разграничител за фиксиране на пръстите на крака. 

Цена: 15.00лв.
Брой:

Неопренова глезенка

Неопренова наглезенка за крака. Глезенки за травма на глезена на крака. Стабилизатор за глезена при спорт. Спортни наглезенки за разтегнати връзки на глезена. Глезенка за подуване на глезена. Наглезенки за превенция от изкълчване и навяхване на крака при активно движение. Цената за 1 брой глезенка за спорт. Ортеза за стабилизиране на глезена. Стабилизираща глезенка с велкро закопчаване. поддържаща и компресивна наглезенка размер  27 - 31 см обиколка на глезен.

Цена: 17.50лв.
Брой:

Ленти за лице

Залепващи ленти за лице от памук. Кинезио ленти за поддържане на мимическите мускули на лице. Кинезитерапия на лице срещу бръчки от неправилна поза за сън. Кинезио тейп за опора на мускулите на лицето при неправилна поза за спане. Тейп за изглаждане на гневна бръчка. Пластири за съпротива на напречни фронтални бръчки на челото. Тейп за лице против бръчки от спане по корем. Кинезио тейп за лице. Кинезио ленти за оптимизиране работата на мускулите на лицето. 

Цена: 22.00лв.
Брой:

Кинезио ленти за лице Mumian

Кинезио тейп за лице Mumian. Ленти за лице от висококачествен памук - при тейпиране на лицето кожата може да диша. Кинезио ленти за лице за изглаждане на бръчките. Еластична залепваща лента за кинезиотейпинг на лице с разтягане 140 % - 160 %. Кинезио тейп за опора на лицевите мускули. Терапевтични ленти за лимфен дренаж на лицето. Пластир за лифтинг на лицето. Водойсточиви залепващи ленти за лице с възможност за тейпиране 3-5 дни .

Цена: 22.00лв.
Брой:

Яка с мека фиксация

Мека шийна яка за намаляване на болки във врата. Мека стабилизираща яка за облекчаване симптомите на шипове във врата и лечение на остоеохондроза и шиен радикулит.

Цена: 35.00лв.
Няма наличност
Вижте детайли

Механичен апарат за кръвно налягане

Механичен апарат за измерване на кръвно налягане.

Цена: 22.50лв.
Няма наличност
Вижте детайли

Комплект за козметични процедури

Масажори за лице за козметични процедури. Нефритен масажор за лице. Козметичен комплект за процедури на лице. Комплектът за козметични процедури на лице включва 1 ролков ролер за масаж на лице, 1 нефритен ролер за масаж и комплект вендузи за лице и оклоочен контур.

Цена: 39.50лв.
Няма наличност
Вижте детайли

Козметичен комплект за лице

Масажори за лице против бръчки. Козметичен комплект срещу отпусната кожа на лицето и бръчки. Масажори ролери за козметични процедури за лице. Комплектът за козметични процедури за лице съдържа 1 дермаролер за мезотерапия на лице, 1 нефритен ролер за масаж на лице и две козметични вендузи за лице. Мезоролер за лице с 540 титаниеви иглички 0,2 мм. Нефритен масажор за лице с две ролки. Силиконови вендузи за лице собствен внос

Цена: 50.00лв.
Брой:

Ортопедична мека яка

Ортопедична поддържаща шийна яка за опора на шийните прешлени . 

Цена: 35.00лв.
Брой:

Ролер за мезотерапия на глава и лице

Ролер за мезотерапия на скалпа на главата. Иглен масажор за заздравяване на космите на главата. Дерма ролер срещу уредяване на косата и косопад. Масажор ролер за лице Игличките на мезоролера са с дължина 0.20 мм и е безопасен за ползване в домашни условия.

Масажорът е подходящ за мезотерапия на лице в домашни условия.  

Цена: 29.50лв.
Брой:
«1 2» Страница 1 от 2