Мини количка

Количката е празна.

НА ФОКУС

Затоплящ еластичен колан, вълнен колан за кръста

Затоплящ еластичен колан, вълнен колан за кръста

-20%
Цена: 24.00лв.
Каталожна цена: 30.00лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена: 24.00лв.
Каталожна цена: 30.00лв.
Отстъпка: 6.00лв. (20.00%)

Facebook

 
 

Друг

Друг

Друг

7

продукти

«1»

Продукти

Ленти за лице

Залепващи ленти за лице от 100% памук. Кинезио ленти за лице. Кинезитерапия на лице. Кинезио тейп за опора на мускулите на лицето. Тейп за изглаждане на гневна бръчка. Пластири за избледнява е на напречни бръчки на челото. Тейп за лице против марионетни бръчки. Кинезио тейп за периорбитални линии бръчки пачи крак. Кинезио тейп при назолабиални бръчки на лицето. Козметични ленти за скриване на бръчки около устата. Кинезио ленти за оптимизиране работата на мускулите на лицето. 

Цена: 22.00лв.
Брой:

Кинезио ленти за лице Mumian

Кинезио тейп за лице Mumian. Ленти за лице от 100 % висококачествен памук - при тейпиране на лицето кожата може да диша. Кинезио ленти за лице за изглаждане на бръчките. Еластична залепваща лента за кинезиотейпинг на лице с разтягане 140 % - 160 %. Кинезио тейп за опора на лицевите мускули. Терапевтични ленти за лимфен дренаж на лицето. Пластир за лифтинг на лицето. Водойсточиви залепващи ленти за лице с възможност за тейпиране 3-5 дни .

Цена: 22.00лв.
Брой:

Яка с мека фиксация

Мека шийна яка за намаляване на болки във врата. Мека стабилизираща яка за облекчаване симптомите на шипове във врата и лечение на остоеохондроза и шиен радикулит.

Цена: 35.00лв.
Няма наличност
Вижте детайли

Механичен апарат за кръвно налягане

Механичен апарат за измерване на кръвно налягане.

Цена: 22.50лв.
Няма наличност
Вижте детайли

Комплект за козметични процедури

Масажори за лице за козметични процедури. Нефритен масажор за лице. Козметичен комплект за процедури на лице. Комплектът за козметични процедури на лице включва 1 ролков ролер за масаж на лице, 1 нефритен ролер за масаж и комплект вендузи за лице и оклоочен контур.

Цена: 39.50лв.
Брой:

Козметичен комплект за лице

Масажори за лице против бръчки. Козметичен комплект срещу отпусната кожа на лицето и бръчки. Масажори ролери за козметични процедури за лице. Комплектът за козметични процедури за лице съдържа 1 дермаролер за мезотерапия на лице, 1 нефритен ролер за масаж на лице и две козметични вендузи за лице. Мезоролер за лице с 540 титаниеви иглички 0,2 мм. Нефритен масажор за лице с две ролки. Силиконови вендузи за лице

Цена: 45.00лв.
Брой:

Ортопедична мека яка с отстранима обвивка за пране

Ортопедична поддържаща шийна яка за опора на шийните прешлени . 

Цена: 27.00лв.
Брой:
«1» Страница 1 от 1