Език: BG
Валута: BGN
Добре дошли в нашия магазин! |

Количка

0 артикула
 
 

EU

СТАР ТРЕЙДИНГ ЕООД - ексклузивен представител на ГАЛАФАРМ Македония

EU

EU

15

продукти

«1 2»

Продукти

Глезенка еластична лента със залепване

Глезенка еластична лента за осморка със залепване с велкро за стабилизиране на глезена. Приложение: при болка в глезена и нестабилност, травми и разтегнати връзки, оток. При активна спортна дейност за предпазване от разтягане на сухожилие, изкълчване и разместване ( дислокация ) на глезенната става. Цената е за 1 брой!
Цена: 8.00лв.
Брой:

Колан за гърба и раменете

Колан за гърба и раменете. Коригиращ колан за правилна стойка, изправяне на гръб и преведени рамене. Незабележим под дрехите. Коректор за ключицата и правилна стойка. Размери: 2 ( 79 - 88 см ; 3 ( 89 - 90 см ); 4 ( 100 - 106 см )
Цена: 22.50лв.
Брой:

Бандаж за китка накитник с отвор за палец

Бандаж за китка накитник с отвор за палеца. Бандаж лентата фиксира и поддържа китката, предпазва от разтягане на сухожилията при физически натоварвания, облекчава болките от различно естество в областта. Стандартен размер
Цена: 12.50лв.
Брой:

Глезенки за спортисти еластична осморка

Глезенки за спортисти - еластична осморка стабилизираща глезена. Приложение: при болка в глезена, оток, травми и разтегнати връзки. При активна спортна дейност за предпазване от разтежения на сухожилията, изкълчване и разместване ( дислокация ) на глезенната става. Цената е за 1 брой!
Цена: 6.00лв.
Брой:

Чорапи за разширени вени 3/4 с пръсти I клас

Компресионни стягащи ластични чорапи за разширени вени до коляното с пръсти. Първа степен на компресия първи клас CCL I ( 18 - 21 mmHg ). Приложение: профилактика и лечение на разширени вени; тежест в краката "синдром на тежките крака", оток на краката, при продължителна работа прав или седнал. За определяне на размера са необходими обиколка на глезен и прасец. Препоръчително е измерването да се извършва сутрин! Цената е за чифт ( 2 броя )!
Цена: 18.50лв.
Брой:

Налакътник еластичен компресионен за спорт

Налакътник еластичен компресионен за спорт. Приложение: фиксиране и стабилизиране на лакътя, облекчава болките в лакътната става, възпаление и оток на лакътя, артрит, тендинит, бурсит. Подходящ за лакът с обиколка 25 - 31 cm. Цената е за 1 брой!
Цена: 7.80лв.
Брой:

Чорапи за разширени вени 3/4 без пръсти II клас

Ластичен чорап втора степен на компресия. Чорапи за разширени вени и лимфен оток / лимфедем / на крака, Компресични чорапи до коляното компресия втори клас / стягащи /, без пръсти, с компресия 23 - 32 mmHg. Предназначение: лечение на варикозни разширени вени и венозна недостатъчност, при лимфедем на крака, лечение на тромбофлебит и емболия, след операция. Препоръчително е измерването да се извършва сутрин в легнало положение и отпочинали крака. Цената е за чифт ( 2 броя ) ! Поради високата компресия е препоръчително консултация с лекар специалист !

-10%
Цена: 36.00лв.
Каталожна цена: 40.00лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена: 36.00лв.
Каталожна цена: 40.00лв.
Отстъпка: 4.00лв. (10.00%)
Брой:

Еластична компресионна наколенка

Еластична наколенка за стягане на коляното. Приложение: профилактика и лечение при травми на коляното и контузии, възпаление и оток след травма, разтежение, изкълчване и болка в коляното, артрит. Наколенки за спорт за предпазване на коляното. Размер: M ( 36 - 38 cm ); L ( 38 - 41 cm). Размерът се определя от обиколката на коляното. Цената е за 1 брой!
Цена: 12.00лв.
Брой:

Чорапи при разширени вени дълги с пръсти I клас

Чорапи за разширени вени със силиконова лента в горния край за задържане, с пръсти. Предназначение: профилактика и лечение на разширени вени, след операция, еластично - компресивна терапия при лимфедем на долните крайници, тежест в краката " синдром на тежките крака " ; след операция, продължително стоене прав или седнал. Компресия клас I 18/21 mmHg; За да определите размера са Ви необходими мерките показани на втората снимка! Препоръчително е измерването да се извършва сутрин в легнало положение и отпочинали крака. Цената е за чифт ( 2 броя ) !
Цена: 35.00лв.
Брой:

Глезенка дълга еластична компресионна

Глезенка еластична за спортисти компресионна. Наглезенка дълга еластична за фиксиране на глезена и компресия. Приложение: при болка в глезена, за лечение на възпален ахилес, травми и разтегнати връзки. При активна спортна дейност за превенция от разтежения, изкълчване и разместване ( дислокация ) на глезенната става. Подходяща да се ползва и при вени в долната част на крака и оток. Размери: М ( 22 - 28 cm ); L ( 28 - 33 cm ). Цената е за 1 брой!
Цена: 9.00лв.
Брой:
«1 2» Страница 1 от 2