Мини количка

Количката е празна.

Facebook

 
 

EU

EU

EU

Колан за изправяне на гърба. Колани за поддържане на правилна стойка за облекчаване на болките в гърба, болките във врата и болките в рамената. Еластични чорапи за отекли крака. Чорапи за разширени вени. Неопренови наколенки при болка в коляното. Стабилизиращи наколенки при болки в колената, артрит, ревматоиден артрит, гонартроза, разтегнато сухожилие. Колани за дископатия и болки в кръста. Ортопедични колани за кръста. Движете се активно и живейте пълноценно без болка.

50

продукти

«1 2 3 4 5»

Продукти

Стягаща лента за глезен

Стягаща лента за глезен за намаляване на риска от травми и контузии на глезените връзки. Наглезенка ластична превръзка за ограничаване на подуването и отока на глезена на крака.

2 броя стягаща превръзка за разтегнати връзки и сухожилия на глезена на крака. 

Цена: 21.00лв.
Брой:

Стягащ ластичен колан, памучен колан

Стягащ ластичен памучен колан за укрепване на коремната стена и поддържане на коремните мускули и сухожилия. Терапевтичен памучен колан за поддържане на кръста и вътрешните органи.

Цена: 39.00лв.
Вижте детайли

Неопренова глезенка

Неопренова наглезенка за поддържане глезена на крака след травма. Глезенка за компресивна терапия и превенция от изкълчване и навяхване на крака при активно движение. Цената за брой глезенка за стабилизиране на глезена след наранявания. Неопренова поддържаща и компресивна наглезенка размер 4 ( 27 - 31 см обиколка на глезен)

Цена: 12.50лв.
Брой:

Чорапогащници за разширени вени, дебели чорапогащи с компресия, Еластичен чорапогащник за вени

Дебели дамски чорапогащници за лечение на увредени и разширени вени и тромбоза. Плътен компресивен чорапогащник за поддържане на вените.

Цена: 55.00лв.
Вижте детайли

Спортни наколенки за деца

Спортни наколенки за деца с възглавнички на коляното. Протектори за предпазване на колената от травма и удар. Предпазни наколенки с подложки за намаляване на риска от увреждане на колянната става. 

 

Цена: 35.00лв.
Няма наличност
Вижте детайли

Компресивен ръкав за предмишница и бицепс с рамо

Компресивен ръкав с рамо за предпазване на мускулите и сухожилията на ръката от претоварване и разтягане при тренировки и тежка физическа работа. Ластичен ръкав за лечебна терапия при подуване на предмишницата и областта около мишницата.

Цена: 39.00лв.
Брой:

Профилактични дамски чорапогащи, оформящ чорапогащник

Медицински профилактични дамски чорапогащи за предпазване на вените и предотвратяване на венозна недостатъчност. Анатомични финни чорапогащници за защита на вените и активен живот.

Цена: 38.50лв.
Вижте детайли

Предпазни детски наколенки, розови наколенки

Предпазни розови спортни наколенки за деца за предпазване на коляното от болезнени травми на коляното.

Цена: 35.00лв.
Няма наличност
Вижте детайли

Затоплящ еластичен колан, вълнен колан за кръста

Затоплящ еластичен колан за кръста при работа на студено или на течение. Терапевтичен колан срещу болки в кръста и възстановяване при спортни травми. Зимен колан за кръста осигурява допълнителна топлина в долната част на гърба и се препоръчва при болки в бъбреците. Вълнен колан за мъже и жени за превенция и профилактика на кръста и бъбреците.

Цена: 30.00лв.
Брой:

Дамски дебели чорапогащници с компресия, чорапогащник за вени и тромбоза

Дамски дебели чорапогащници с компресия за подпомагане лечението на венозни рани тромбоза и варикозни разширени вени.

Цена: 55.00лв.
Вижте детайли
«1 2 3 4 5» Страница 1 от 5